Memories from the past

 

Mijn zusje en ik, gepost op 3 januari 2018

 
 Photo by: www.studio9photography.nl

- Je hoeft niet weg te gaan weet je dat? (Zei mijn zusje)
- Je hebt gelijk, dat hoef ik niet.
- Jij bent alleen daar. Geen familie, niemand. (Ze huilt in mijn armen, ze maakt me twijfelen).

Nou ben ik al een tijdje terug in Nederland en ik realiseer me. Ik heb geen familie hier, relatie of baan, niet eens een hond. Wat ik wel heb is vrienden en de glimlach van de mensen om mijn heen. Dit zijn de mensen ik kan helpen en hopelijk blij maken met mijn werk.

Anders gezegd, ik ben in Nederland voor jou, ik ben hier om bruiloft fotograaf te zijn. Met trots en zonder spijt, waarom? Omdat ik hou van wat ik doe.

My sister in Guatemala: You don't really have to leave you know.
Me: You're right I don't.
My sister in Guatemala: You're alone there, no family, no one. (she cries in my arms, she makes me doubt)
Now I'm back here I realize, no I don't have a family here or a girlfriend or a dog but I do have friends and the smile of all the people I can help and hopefully make happy with my work. So in other words, I'm here for you. Proudly and with no regrets, because I love what I do. Een zee van geluk, en verdriet - Het verhaal van Rob en Jasmijn

Een zee van geluk, en verdriet - Het verhaal van Rob en Jasmijn

De bruidegom belde en zei:

"Dag Mario, met Jasmijn gaat het vrij slecht. Ze eet en drinkt weinig en ze is veel moe. Hopelijk kan ze wel snel naar huis. Helaas moet ze zich wel bezighouden met moeilijke onderwerpen als euthanasie, maar ze heeft de situatie nu ook erg knap kunnen accepteren. Gelukkig haalt ze wel nog plezier uit haar dagen, bijvoorbeeld door aan iedereen de foto's en het filmpje van de bruiloft te laten zien."