Jouw hulp nodig voor a fresh start!

Foto: Ranah - Edit: Ikke ;)

Foto: Ranah - Edit: Ikke ;)

Hoi allemaal,

Eindelijk... ja eindelijk een nieuwe blogpost. Na bijna een jaar over na te zitten denken heb ik besloten om weer te gaan bloggen. Dit keer in het Nederlands. Het schrijven in het Engels voor de hele wereld is leuk maar het is moeilijker vindbaar door google dan ik zou willen. Dit betekent dat ik voortaan mijn website ga gebruiken als the place to be om al mijn posts, filmpjes en foto's te vinden en dat ik alles in het Nederlands zal schrijven met vertaling in het Engels voor belangrijke posts.

Twee blogs

Ook heb ik besloten dat ik voortaan twee blogs zal houden. Een persoonlijk- en een bruiloftsgerelateerde blog. Vaak heb ik veel werk liggen dat niets te maken heeft met bruiloften en ik weet niet waar ik dat werk kan plaatsen. Mijn persoonlijke blog wordt dan het huisje voor alle niet bruiloft content die in mijn hoofd los vliegt (waarschijnlijk geen Nederlandse uitdrukking).

Als bruidsfotograaf vind ik het belangrijk om bruiloften als centraal onderwerp te houden op mijn website maar het delen van alle dingen die ik doe vind ik belangrijk. Het wordt ook een manier om mij beter te leren kennen als je interesse hebt in wat ik doe. Vaak kijk ik een film, ontdek ik muziek, zie ik een kunstwerk of maak ik een losse foto en kan nergens mijn gedachten erover kwijt. Ik wil dus graag mijn ontdekkingen delen met jou en de rest van de wereld.

Waarom nu pas?

Jarenlang ben ik ook bang geweest om in het Nederlands te schrijven gezien dit niet mijn moedertaal is en ik nog heel veel fouten maak.

Daarom heb ik een oplossing bedacht:

Als je een of meerdere fouten ziet, laat me weten wat mijn taalfoutjes zijn zo dat ik ze kan corrigeren. Voor elke keer die je me helpt fouten te vinden en verbeteren noteer ik jouw naam en hoe vaak je mij uit de brand hebt geholpen. Als je me 5 keer goed hebt geholpen stuur ik je kosteloos je favoriete foto van mijn portfolio of Instagram of krijg je 25% korting bij het een Portret of Loveshoot.

Veel verschillende dingen

Oké, bereid jezelf dus voor op verschillende dingen die vaak ook niet met fotografie te maken hebben maar wel met film, muziek, filosofie, losse gedachten, games, mensen, reizen etc. Het kan echt van alles zijn.

Tot snel!

Mario