Mijn weekend in Berlijn

Afgelopen weekend ben ik in Berlijn geweest. Ik was op bezoek bij Oscar (Pollo), een hele goede vriend van me en een super grappige jongen. We hebben vooral rond gelopen en bij gekletst. De laatste keer dat we elkaar zagen was 5 jaar geleden, het was dus geweldig om zo een goede vriend weer te zien.

Hier zijn sommige foto's van mijn mini reis

 Pollo en Inga

Pollo en Inga

Studio9-Fotograaf Nijmegen-19.jpg
 Er zijn hele grote vietnameese (?) markten in Berlijn

Er zijn hele grote vietnameese (?) markten in Berlijn

 Met goede instructies kan ook pollo foto's maken

Met goede instructies kan ook pollo foto's maken

 Pollo en ik

Pollo en ik

 Cool architectuur bij Potsdamer Platz

Cool architectuur bij Potsdamer Platz

 Wie zei dat europeanen en moslims konden niet met elkaar omgaan?

Wie zei dat europeanen en moslims konden niet met elkaar omgaan?