Welkom allemaal!

Hallo allemaal!

Bij deze wil ik jullie verwelkomen bij mijn nieuwe website studio9photography.nl

Eerlijk is eerlijk, ik ben er nog bezig met hoe het systeem werkt en alles goed in orde hebben. Als je dus dingen niet er kan vinden of je mijn teksten niet goed kan lezen komt het niet alleen door mijn gebrekkige Nederlands, maar ook omdat ik in dingen in de achtergrond zit te tweaken zo dat je de beste ervaring kan hebben in mijn website.

Voor de eerste post wilde ik met je delen een paar foto’s die ik heb gemaakt tijdens het verjaardag van een vriendin uit Guatemala. Dit feestje was in Den Bosch. De lokatie was een kleine cafétje, Voltaire. Dit is echt een kleine parel in Den Bosch die je zeker moet bezoeken. Hier zijn er wekelijks exposities van lokale kunstenaars en verschillende activiteiten, zoals de Spaanse talige avond de eerste donderdag van de maand. Het eten is ook heel lekker en de koffie heerlijk. Ik kan niet wachten om weer een keer naartoe te gaan.

Oké, nu de foto’s: